Care for childeren

Als je zelf kinderen hebt of vaak met ze omgaat dan weet je dat er ongelukjes gebeuren. Vaak zijn dit kleinigheden zoals schaafwonden en kneuzingen. Dit soort dingen hoort nu eenmaal bij opgroeien. Maar er kunnen zich ook ernstigere medische zaken voordoen. Auto-ongevallen, valpartijen, verstikking, ernstige bloedingen, bijna-verdrinkingen, vergiftiging en allergische reacties kunnen beangstigend zijn voor het slachtoffer, de ouders en de hulpverlener(s).

Weet je dan hoe je moet handelen?

Tijdens de cursus Care for Childeren wordt behandeld hoe je om moet gaan met verwondingen bij kinderen. Van het plakken van een pleister tot het uitvoeren van een reanimatie: alles komt aan bod. Ook leer je een situatie beoordelen, het letsel te beoordelen en de stappen te doorlopen die nodig kunnen zijn om het slachtoffer te helpen. Denk hierbij aan het aanleggen van een verband, maar ook het leggen van contact met de hulpdiensten bij ernstige letsels.

De cursus bestaat uit twee delen: het theoretisch gedeelte (thuisstudie) en het praktijkgedeelte waarin eventuele vragen worden behandeld en ew de theorie naar de praktijk gaan vertalen.

De kosten voor deze cursus bedragen €118,-.
Het is mogelijk deze cursus te combineren aan de Primary & Secondary Care cursus. Kijk op de pagina van Primary & Secondary Care voor meer informatie.

Dit is inclusief:
Cursusboek
Brevetaanvraag
Het is ook mogelijk een DVD bij te bestellen, de kosten van de DVD zijn €32,-

Heeft u interesse en wilt u meer informatie over de cursussen of wanneer deze starten vult u dan het contact formulier in of stuur een e-mail naar info@bergmantrainingen.nl