Openwaterzwemmen

Foto: Valerie Obbens

Even genoeg gehad van het baantjestrekken in een zwembad? Maak kennis met het zwemmen in open water! Geen keerpunten meer, geen muren waartussen je zwemt, vrijheid, avontuur en een mooi uitzicht!

Wil je dit zelf ook ervaren? Kom dan een keer mee zwemmen tijdens een van onze trainingen.

We starten, afhankelijk van de water- en luchttemperatuur half april/begin mei met de trainingen. Houd de Facebook pagina en/of website goed in de gaten!

Wat bieden wij aan?

Onder het openwater zwemmen, worden de volgende trainingen/begeleidingen aangeboden:

Begeleid openwaterzwemmen voor gevorderden.

Onder begeleiding ga je samen met anderen trainen in het buitenwater.

Klink op de afbeelding voor meer informatie.

Foto: Valerie Obbens

 

Openwaterzwemmen voor starters inclusief tips en tricks.

Wil je starten met het zwemmen in openwater maar heb je geen ervaring mee? Wil je graag tips en tricks voor het zwemmen in openwater? Dan ben je bij Bergman Trainingen & Begeleiding aan het juiste adres!

Klink op de afbeelding voor meer informatie.

Foto: Johan Bergman

Zwemmen in open water voor kinderen.

Lekker op vakantie met de kinderen. In eigen land, of juist naar Frankrijk, Italiƫ of een andere zonbestemming. Het liefst aan een meer, rivier of aan de zee. Gelukkig hebben de kids hun A en B diploma.

En toch is dat vaak niet voldoende om veilig en goed in openwater te zwemmen. Hier zijn namelijk wat andere elementen die spelen waar in een zwembad geen sprake van is. Een paar voorbeelden hiervan zijn stromingen, temperatuurverschillen en het feit dat je de bodem niet kunt zien.

Tijdens deze clinic gaan kinderen (in groepjes van maximaal zes) ervaren wat het is om te zwemmen in openwater. Het doel van deze clinic: kinderen veilig laten spelen en zwemmen in openwater.

Voor meer informatie klink op de onderstaande link.

Kennismaking met zwemmen in openwater voor kinderen.

Heeft u interesse en wilt u meer informatie over het open water zwemmen of wil u weten wanneer we starten vult u dan het contact formulier in of stuur een e-mail naar info@bergmantrainingen.nl